torsdag 26 november 2015

SHARPER of Sweden

Nytt på hyllan för de skäggiga!

SHARPER of Sweden

Sharper of Sweden Rakborste, Pure Badger

Beard Junk Beardwash - 150ml är ett skäggschampo med enbär- och hjortronextrakt som ger skägget A, C och E vitamin. Schampot är speciellt framtaget för rengöring av skägg och skäggbotten.

Beard Junk Beard Lubricant - 50ml är en skäggolja med en mix av Kameliaolja, Macadamianötolja och Arganolja. Tillsammans återfuktar dom skägg och skäggbotten samt motverkar klåda! Mixen är även berikad med A,B,C och E vitamin

Beard Junk Beard Tonic - 150ml är en intenstiv kur för ditt skägg som svalkar, mjukgör och återfuktar. Kuren förebygger även klåda!

Waterclouds Beard Junk Beard Pomade. En skägg pomada för ett väl skulpterat skägg med en naturlig finish. Beard Pomadan ger skägget en
bra följsam stadga samt lyster så ditt skägg får en väl skulpterad finish. Beard Pomade är ditt skäggs
bästa kompis. Används i torrt skägg. Ta lite i handen och fördela mellan handflatorna och styla skägget som du önskar.

Sharper of Sweden Ekologiskt Skäggvax. Sharpers egna ekologiska skäggvax är gjort på naturliga ingredienser. Det är en finishprodukt för ökad formbarhet i skägget.
Arbeta in en liten mängd vax i skägget och forma efter önskemål. Vaxet har en lätt doft av barr, skog & rosmarin. Parabenfri och tillverkad i Sverige.

Sharper of Sweden Organic Beard Lotion. Ekologisk skägg & ansiktslotion som fungerar vårdande för skägg & ansikte. Lotionen är gjord på naturliga och vegetabiliska ingredienser. Den är fuktbindande, sammandragande och har antibakteriella verkningsämnen.

Sharper of Sweden Ekologisk Skäggolja, Timberman. Ekologisk skäggolja från Sharper of Sweden. Oljan är gjord på naturliga ingredienser och gör skägget mjukt och lättkammat. Den fungerar vårdande, ger lyster till skägget och återfuktar huden under. Lätt doft av barrskog och natur och tillverkad i Sverige. Ekologisk och Parabenfri.